Welkom...

Ik ben Resie Wientjes, en is 'verbinden' de kracht waarmee ik werk. Dit doe ik eigenlijk al van jongs af aan, al was ik me daar toen nog niet van bewust. Naast opleidingen, cursussen, workshops en zelfstudie heeft het leven met z'n ups en downs me heel veel geleerd. Daardoor heb ik de kleur en vorm in mezelf ontdekt en ben me met mijn talenten en innerlijke kracht gaan verbinden. En is me duidelijk geworden dat elk mens de schepper is van alle mogelijkheden. 

Creativiteit in de meest uiteenlopende vormen horen bij mij. Net zoals het 'intuïtief horen, voelen en lezen'. Daarnaast een gezond verstand, en de nuchterheid van een geboren 'Achterhoekse'. Deze eigenschappen heb ik in een mooie balans samen kunnen brengen. Gereedschappen om anderen te motiveren, stimuleren en te begeleiden in het ontdekken van zichzelf. Ervaringsdeskundig op veel vlakken en mijn leven in alle intensiteit doorleeft, ben ik dankbaar voor de wijsheid, inzichten en mogelijkheden die daardoor zijn ontstaan. 

De liefde die ik ervaar in en bij mij werk, is dat wat ik doorgeef en waarmee ik aanraak. Veel mensen hebben dit inmiddels mogen ervaren door mijn cursussen, workshops en persoonlijke trajecten.