Mandala's ontdekken

De wereld van de mandala ontdekken...is wat we doen in deze cursus. Een kleurrijke uitdaging voor ieder die nu zelf wel eens wil ervaren en ondervinden hoe het is om mandala's te tekenen. Mandala is het Sanskriet woord voor cirkel, de cirkel is een oersymbool voor eenheid, heelheid en volmaaktheid. Er is geen begin en geen eind in het principe van de cirkel daarom geeft de mandala dan ook de oneindigheid aan. Het tekenen van een mandala maakt ons bewuster van onszelf en van de processen die in ons leven.                           kleur op kleur mandala

Het maken van mandala's is leuk, inspirerend en verrassend. Iedereen kan het, jong of oud, man of vrouw het maakt niet uit. Je hoeft ook geen tekentalent te zijn om een mandala te maken. Wat binnen leeft, buiten brengen, meer zicht krijgen op je onbewuste, je meer bewust worden van datgene in jou, dat liefdevolle aandacht vraagt.

Het is verrijkend, ontspannend, het maakt al beeldend je eigen unieke persoonlijkheid zichtbaar. Naast het kleuren en tekenen gaan we ook dieper in op wat zichtbaar wordt, en wat het voor jou betekend. De Mandala daagt ons op verschillende manieren uit, geometrisch, symbolisch en intuïtief, dat alles gaan we ervaren en ontdekken.

inspiratie mandalaCursus 2016 / 2017: Start bij voldoende deelname (minimaal 4 /6 personen)  op vrijdag 14 okt. 2016 , aanvang: 09:30 - 11:30 uur

2016: 14 okt, 28 okt, 11 nov, 25 nov, 9 dec ,

2017: 13 jan, 27 jan, 3 feb, 17 feb, 3 mrt, 17 mrt, 31 mrt.

Cursusgeld: € 250,= voor 12 lessen 

Locatie:  Groenlo, Boekhandel Wiegerink

 Aanmeldformulier

Via Resie-Art kun je je tekenmateriaal bestellen, het materiaal van deze basisset is van zeer goede kwaliteit en bestaat uit: tekenblok A4 formaat (180 gr.) passerdoos met uitgebreide inhoud, basisdoos Faber Castell kleurpotloden, slijper en gumstick. U betaald voor deze set +/- € 55,= en deze set blijft uiteraard uw eigendom. Bij aanmelding s.v.p aangeven of dit gewenst is.