kleuren en vormen

Kleuren en vormen zijn een mooie manier om jezelf en je gedachten, gevoelens en emoties tot uitdrukking te brengen. Dit komt veel terug in mijn innovatieve manier van werken. Of dit nu met groepen is, of tijdens een persoonlijk traject. Ook in mijn eigen ontwikkeling en zoektocht  spelen ze een belangrijke rol!

IMG 4802 Edited

Graag neem ik jou mee, om spelenderwijs je eigen 'kleur' te ontdekken. Wat zie je van jezelf, wat zie je om je heen, hoe kijk je naar jezelf?  Naar anderen, naar de wereld...? Kijk je alleen met je ogen...of zijn er meerdere manieren van 'kijken'? Een uitdaging om te onderzoeken...

Kijk eens in mijn Art Galary (door je muis te bewegen op de kleurrijke streepjesbalk boven aan de pagina, en ze dan aan te klikken). Kijk en ervaar wat deze veelal intuïtieve schilderijen en tekeningen met je doen. Wellicht een inspiratie en uitdaging voor jou, om aan de slag te gaan met de mogelijkheden in jezelf. Informeer gerust naar mogelijkheden die het best bij jou passen om al het moois in jezelf te ontdekken!

Ik ga graag de uitdaging met je aan !