JTI (Jungian Type Index)

Een mooi instrument en zeer bruikbaar is de JTI. Toepasbaar bij reïntegratie trajecten, keuze van opleiding, beroep, loopbaan, communicatie ontwikkeling, verbetering van leiderschap en management, probleemoplossing en conflictbeheersing.

De JTI is een op Jung gebaseerde persoonlijkheidsvragenlijst, die je helpt je dominantie voorkeurstype te kennen. De JTI geeft inzichten in eigen voorkeur en in de voorkeur van anderen. Daardoor ontstaat meer begrip voor diversiteit, en kan er op constructieve manier gebruik gemaakt worden van elkaars kracht. De JTI is uitdrukkelijk een ontwikkelingsmodel, die inzicht geeft in de verschillende fasen, waarin je je voorkeuren ontwikkelt.

De JTI is in Noorwegen ontwikkeld door Halvard E. Ringstad en Thor Odegard, en ze is gebaseerd op de Type theorie van de Zwitserse Psycholoog Carl Gustav Jung.

Ik heb de bevoegdheid om de JTI vragenlijst en het JTI materiaal te gebruiken en te interpreteren. De vragenlijst kan digitaal of handmatig worden ingevuld, en zal de terugkoppeling altijd in een persoonlijk gesprek plaats hebben, dat minimaal anderhalf uur in beslag neemt. Voor aanvraag van de JTI en tarieven neem vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.