Vragen staan vrij...

Als je mijn website bezoekt en vragen hebt, hoor ik dat graag!  Wat voor mij helemaal helder en duidelijk is, kan voor jou anders zijn. Vragen zijn er om te stellen. Want elke vraag die je stelt draagt weer een antwoord in zich. Daarom nodig ik je van harte uit je vragen te stellen...

Wellicht kan ik je dan weer wat wijzer maken, of kan ik door jou weer wijzer worden! Want ik ervaar het leven als één grote leerschool. Waarbij we niet voor niets mensen ontmoeten op ons levenspad. In al die jaren dat ik met mensen werk, en met mensen omga, in welke vorm dan ook, heb ik veel mogen leren. Leuke dingen, soms ook minder leuke dingen. Maar altijd bracht het me wat, en kwam ik een stap verder. Een inzicht, of helderheid of een opening om dingen anders te doen. Om uiteindelijk te worden en te zijn wie ik BEN. Voel je daarom vrij om te vragen...